Direkte til indholdet

Danskkurser til virksomheder

Sprog og kommunikation er en altafgørende faktor, når udenlandske medarbejdere skal integreres og fastholdes på arbejdspladsen. Og erfaringer viser, at arbejdsgiverens indstilling har en effekt på medarbejdernes motivation.

Så du kan som arbejdsgiver med fordel opfordre dine medarbejdere til at tage i mod tilbuddet om gratis Danskuddannelse på Sprogcenter Fredericia. Eller du kan overveje, om du vil rekvirere et virksomhedslagt forløb, så du kan tilbyde danskundervisning på arbejdspladsen. Det kan nemlig også ofte gøres gratis, for tilbuddet gives til alle nye borgere, uanset hvor undervisningen finder sted.

Sprogcenter Fredericia tilbyder derfor at tilrettelægge danskkurser til medarbejdere, så undervisningen imødekommer behovene på den enkelte virksomhed.

Indholdet i undervisningen kan være:

  • Fagspecifikke ord og begreber
  • Kommunikation med kunder og samarbejdspartnere
  • Udtaletræning
  • Skriftlig kommunikation på arbejdspladsen
  • Sikkerhedsreglement og kvalitetsprocedurer
  • Pausesnak og deltagelse i sociale sammenhænge på arbejdspladsen

Skræddersyede forløb

Hvert forløb tilrettelægges individuelt i samarbejde med virksomheden, så undervisningen passer til medarbejdernes sproglige niveau, arbejdsopgaver og arbejdstid. Undervisningen kan foregå i Sprogcentrets lokaler eller ude på den enkelte virksomhed og der er ikke et krav om et minimumsantal deltagere for at oprette et undervisningsforløb.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for din virksomhed.

Bliv inspireret

Bliv inspireret til dansk på jobbet i Sprogguiden, og læs mere om, hvad dit lokale sprogcentre kan tilbyde dig i folderen fra De Danske Sprogcentre.

Bliv klogere på dine muligheder

Ved at tilmelde dig De Danske Sprogcentres interessebank, får du at vide, hvordan et samarbejde med dit lokale sprogcenter kan være af stor gavn for dig, dine ansatte og din virksomhed. 

Tilmeld dig her 

Sprogcenter Vejle står klar til at indgå samarbejde med din virksomhed!

Find inspiration fra din branche her

Landbrug og sprogundervisning
Landbrug
KUndeservice og sprogundervisning
Kundecenter
Restaurant og sprogundervisning
Restaurant
De Danske Sprogcentres logoDe Kommunale Sprogcentres logo